Cadillac Sollei: de terugkeer van de Eldorado, op elektrische wijze

2mnd geleden | Quentin Pannaud

De Cadillac Celestiq, een grote 100% elektrische sedan die bijna 350.000 dollar kost, wordt een luxe cabriolet met de naam Sollei.

Zal Cadillac binnenkort opnieuw luxe en elegante cabriolets produceren zoals vroeger de Eldorado, Deville en Series 62? Dat kunnen we veronderstellen bij de ontdekking van de zeer mooie cabriolet Sollei, een conceptauto gebaseerd op de grote elektrische limousine Celestiq, die net in Detroit is gepresenteerd. Met een lengte van 5,52 meter is hij ontworpen om de knowhow van het merk te benadrukken en de verdiensten van de nieuwe personalisatieafdeling te promoten. Kijk maar eens.

De terugkeer van de grote Cadillac cabriolets

Geïnspireerd door de zon heeft hij een "Manilla Cream" laklaag, volledig met de hand geschilderd, en veel hoogwaardige materialen zoals hout en gefreesd aluminium op de deurpanelen, de middenconsole en de rugleuning van de stoelen. De stoelen passen trouwens bij de buitenkleur en zijn volledig bekleed met Nappa-leer! Vier personen kunnen plaatsnemen in deze cabriolet, gescheiden door een lange centrale console die opbergruimte, een koelkast en verschillende schermen voor multimedia bediening integreert. Het geheel is chic, strak en vrij minimalistisch in zijn lijnen en vormen. Dus, een uniek exemplaar of een toekomstig productiemodel? De toekomst zal het leren, maar als hij net zo duur is als de sedan, kun je geen prijs onder de 300.000 euro verwachten! Quentin Pannaud

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in