Comfort, gezelligheid en gemakkelijk opladen bij Holiday Inn Brussels Airport

1mnd geleden | Maxime Pasture

Op 10 minuten met de pendelbus van de luchthaven van Brussel heeft het Holiday Inn Brussels Airport hotel zojuist zijn praktische voorzieningen uitgebreid. Er zijn nu 16 nieuwe generatie Superchargers beschikbaar! Dit zal zeker aantrekkelijk zijn voor klanten die met een elektrische auto reizen…

Sinds eind juni is er een grote nieuwigheid in het Holiday Inn Brussels Airport hotel: de installatie van 16 Tesla V4 Superchargers, van de nieuwste generatie. Ze stellen je in staat om je Tesla op te laden, maar ook elk ander elektrisch voertuig met pieken tot 250 kW vermogen. Betalen is eenvoudig voor elke gebruiker: een creditcard is voldoende. Nu we het over opladen hebben, is het ook een goed moment om te vermelden dat het hele hotel voor 100% op hernieuwbare energie werkt.

Warme infrastructuren

Het eerste zakenhotel dat historisch gezien in de jaren 70 werd gebouwd aan de rand van de grootste luchthaven van België, het Holiday Inn Brussels Airport in Diegem, werd in 2007 overgenomen door Pandox. Deze Zweedse groep bezit 10 van de mooiste hotels van België. Ze zetten dus alles op alles om ervoor te zorgen dat de zaken goed lopen!

In 2016 werd een nieuw restaurant geopend, met ruime volumes. Omdat bars en restaurants vooral ontmoetingsplaatsen zijn, baden ze in het licht.

Tussen zaken en ontspanning

Omgeven door groen, met een tuin en een terras in de zomer, ligt het hotel op minder dan 10 minuten van de luchthaven. Het is bereikbaar met regelmatige pendelbussen. Georiënteerd op zakenreizen, is het een etablissement met een bijzonder verzorgd interieurontwerp. De omgeving is modern, met onder andere een automatische check-in. Er zijn 18 comfortabele vergaderzalen beschikbaar, die naar wens kunnen worden aangepast.

Ontspanning is niet vergeten met een biljarttafel, tafelvoetbal en spelletjes om te delen. Last but not least: de 310 kamers, ruim (van 32 tot 45 m²), zijn in 2021 gerenoveerd.

https://www.holidayinnbrusselsairport.com/

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in