De eerste elektrische Ferrari gaat meer dan € 500.000 gaan kosten!

3mnd geleden

Met een geschatte vanafprijs van meer dan € 500.000 zal de eerste volledig elektrische Ferrari uit een nieuwe fabriek rollen, waardoor Ferrari's jaarlijkse capaciteit zal stijgen naar 20.000 eenheden.

Ferrari bereidt zich voor op zijn debuut op de markt voor elektrische auto's met een model dat gepland staat voor eind 2025. Hoewel het ontwerp van deze nieuwe elektrische Ferrari nog geheim blijft, heeft een interne bron aan Reuters onthuld dat de vanafprijs minstens... 500.000 euro zal bedragen! Dit prijskaartje plaatst het model boven de SF90 Stradale plug-inhybride en ver boven bijna alle andere elektrische sportauto's die momenteel verkrijgbaar zijn. Het is belangrijk om te weten dat deze basisprijs exclusief extra opties is!

Nieuwe fabriek in Maranello

Dit nieuwe elektrische model wordt geproduceerd in een gloednieuwe fabriek in Maranello, waarvan de opening aanstaande vrijdag is gepland. De fabriek zal naar verwachting binnen drie tot vier maanden volledig operationeel zijn. De nieuwe productielijn zal Ferrari in staat stellen modellen met benzine-, hybride- en elektromotoren te produceren. Tegelijkertijd is Ferrari al begonnen met de ontwikkeling van een tweede elektrisch model, hoewel dit project zich nog in een vroeg stadium bevindt. De lancering van dit tweede model laat nog even op zich wachten, aangezien de Purosangue en de eerste elektrische Ferrari zouden moeten volstaan om de nieuwe productiecapaciteit op korte termijn te benutten.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in