De kleine 'touche' van Charles Leclerc

1w geleden | Laurent Zilli

De Ferrari-piloot, die er is opgegroeid en er de grand prix van zijn thuisland heeft gewonnen, kent de straten van Monte Carlo op zijn duimpje. Maar niemand is immuun voor een seconde onoplettendheid.

Stel je voor dat je achter het stuur van je verstandige gezinsauto zit, vast in het verkeer van ‘Le Rocher’. Bij de bocht blokkeert iets het verkeer en moet je plotseling stoppen. Je reed niet hard, waarschijnlijk nog geen 20 km/u. En toch, pats! Iemand achter je lette niet op en raakt je bumper. Zeker niets ernstigs met die snelheid. Maar eerlijk gezegd, wie is die kluns die... Oooooh, hallo Charles Leclerc!

Handtekening

“Gelukkig was er iemand die dit gênante moment op video vastlegde voor de Ferrari-piloot, die met zijn gloednieuwe Purosangue SUV een VW-monovolume kuste. De video in kwestie deed natuurlijk de ronde op sociale netwerken, met commentaren die varieerden van bitter tot grappig. Enkele van onze favorieten zijn: “Het is niet de eerste Ferrari die hij laat crashen”, “Het is waarschijnlijk de schuld van Ocon”, “Charles LeStroll” en “Als het mijn auto was, zou ik hem vragen om de deuk te tekenen en zou ik deze nooit laten repareren”. Laten we hopen dat het Leclerc bij de volgende GP beter vergaat.

Video link

https://www.instagram.com/reel/C_kD3tVx_Ui/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c795260f-414b-4243-b64a-2a70b05bc973

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in