F1 eerste trailer met Brad Pitt

3mnd geleden | Laurent Zilli

Zondag 7 juli was een drukke dag voor Lewis Hamilton, die zijn eerste overwinning sinds 2021 behaalde voordat de eerste trailer van de film over de Formule 1, een film die hij co-produceerde, werd uitgebracht.

Het was het officiële YouTube-kanaal van de Formule 1 dat de eer had om de eerste trailer van deze film te publiceren. In de film speelt Brad Pitt een coureur die zich teruggetrokken heeft van de circuits maar besluit terug te keren om de opkomst van een jong talent te ondersteunen. Blijkbaar heet de film gewoon "F1". Er wordt herinnerd dat het team en de acteurs aanwezig waren om enkele scènes te filmen tijdens de Grand Prix van Silverstone en Spa omwille van realisme. Dit zal ook dit seizoen opnieuw het geval zijn.

Veelbelovend

Welke eerste indruk laat de trailer van deze film, waar elke F1-fan naar uitkijkt, achter? We kunnen al zeggen dat de technische middelen aanwezig zijn, dat het lijkt alsof je beelden ziet van een echte GP of trainingssessies en dat het leuk is om Brad Pitt naast Verstappen op de grid te zien. Het blijven echter slechts 108 seconden film en het zegt nog niets over de kracht van het scenario. Antwoord in juli 2025.

Link : https://www.youtube.com/watch?v=DrE9umGiPZQ

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in