Het salon van het grote avontuur keert terug !

1w geleden

Caravans en vooral motorhomes waren vóór de Covid-periode al populair, maar zijn nu helemaal doorgebroken bij het grote publiek. Noem het een maatschappelijk fenomeen: het aantal nieuwe liefhebbers die een andere manier van reizen willen ontdekken, is niet meer bij te houden. Komt goed uit, want eind september viert de beroemde Mobicar-salon zijn grote terugkeer op de Heizel.

Het spreekt voor zich dat de organisator, de BCCMA (Belgian Caravan Camping & Motorhome Association), verheugd is om de langverwachte terugkeer van het Mobicar-salon aan te kondigen. Het is immers na een lange periode van afwezigheid (vier jaar en de Covid-crisis) dat dit gespecialiseerde salon de deuren opnieuw opent : een evenement gewijd aan caravans, motorhomes, kampeeraccessoires en -services.

Deze 58e editie vindt plaats van 26 tot 29 september 2024 in Brussels Expo.
Mobicar is met voorsprong het grootste salon in België voor liefhebbers van kamperen, vakanties met de motorhome of een avontuurlijke levensstijl. De vorige edities trokken tot wel 35.000 bezoekers, en alle lichten staan op groen om ook van editie 2024 een even groot succes te maken.

Sinds de Covid-pandemie en de periodes van lockdown hebben velen van ons zin gekregen om beter, anders en authentieker te reizen. Van de kleine camperbus voor twee personen tot de grote en luxueuze omgebouwde bus/ motorhome die evenveel kost als een huis of gewoon een gezinstent: iedereen met om het even welk budget vindt perfect wat hij zoekt in de twee paleizen die het salon inneemt.

Mobicar 2024 serveert de nieuwste innovaties op het gebied van kamperen, met concepten en technologieën die uitstapjes steeds aangenamer en comfortabeler maken. De exposanten showen er al hun producten en bezoekers krijgen de kans om de functies en prestaties van de verschillende merken en modellen te ontdekken. Bovendien kunnen alle bezoekers, jong en oud, genieten van neve- nactiviteiten, want er worden gedurende het hele weekend leuke en educatieve activiteiten georganiseerd die iedereen een onvergetelijke ervaring zullen bieden.

Meer informatie op de website van Mobicar.be

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in