Kijk niet naar het interieur van deze Grenadier

5d geleden | Laurent Zilli

Zodra een auto een bepaald charisma heeft en een zekere populariteit kent, haakt de tuningwereld erop in. De Ineos Grenadier ontsnapte niet aan de klauwen van Mansory.

Met zijn ijskastlooks, zijn knipoog naar de iconische Land Rover en zijn compromisloze offroadkarakter met verbrandingsmotor, verloor de Ineos Grenadier geen minuut om de harten van een specifieke autoliefhebbersgroep te veroveren. In tijdschriften, op YouTube en op sociale netwerken wordt hij op de proef gesteld, aanbeden en als een nieuw idool op het schild gehesen. En natuurlijk trekt zo'n populariteit iedereen aan die ervan wil profiteren of die zijn imago wil associëren met dat van de Grenadier. Niet altijd ten goede ...

Pas op!

We beweren niet dat we de hofleveranciers van goede smaak zijn, maar we hebben altijd een beetje moeite gehad om de creaties van toptuner Mansory te waarderen. De man die de meest elegante Rolls en de meest sexy Ferrari kan omtoveren tot een concentraat van vulgariteit heeft nu de nieuwe lieveling van de autowereld aangevallen. Uiterlijk is het nog redelijk te verdragen, omdat het beperkt blijft tot accessoires die onder de meet tot het 4x4-wereldje behoren. Maar zodra je het portier opent, worden je ogen overspoeld door een zee van roze leer, lovertjes en koolstofvezel. En natuurlijk is de motor (BMW's 3,0-liter-zes-in-lijn) niet vergeten, hier opgevoerd van 286 naar 350 pk. Mansory presenteerde dit nieuwe 'werk' in een regio waar het alle kans heeft om klanten te vinden: Qatar.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in