Te koop: ultieme en zinsverbijsterende buggy!

2d geleden | Laurent Zilli

De Ariel Nomad combineert het beste van sportwagen en terreinwagen en levert een ongeëvenaarde rijbeleving. En nu is er een unieke kans: een model met zeer weinig kilometers op de teller staat te koop!

Laten we eerst Ariel voorstellen: een kleine Britse fabrikant die trouw blijft aan de “Light is Right”-filosofie, net als het legendarische Lotus. Hun eerste model, de Atom, heeft een vermogen van 250 tot 500 pk en weegt net iets meer dan 500 kilo - een waanzinnige verhouding tussen vermogen en gewicht! De Nomad, bijna tien jaar geleden geïntroduceerd, is de offroadversie van de Atom en is nog steeds even indrukwekkend als toen hij in 2015 op de markt kwam.

Extreem terreinrijden

Dit te koop staande model uit 2017 is gebouwd door TMI AutoTech in Virginia en heeft sinds de aankoop in 2018 slechts 1.237 kilometer gereden. Onder de motorkap ligt een 2,4 liter-Honda-motor met supercharger, goed voor zo'n 300 pk die via een handgeschakelde zesbak naar de achterwielen gaat. Met zijn dubbele wishbone-ophanging, Eibach-veren, BFGoodrich Mud-Terrain-banden en royale bodemvrijheid is hij klaar voor elk terrein. Extra’s zoals een Warn-lier, Hella-koplampen en dakgemonteerde rallyverlichting maken dit avontuur compleet. Als je ervan droomt om buitengewone avonturen te beleven, plaats dan je bod op de Bring-a-Trailer-website en misschien rij jij binnenkort in dit unieke voertuig (dat je wel moet importeren).

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in