Wie stopt Mansory?

2d geleden | Laurent Zilli

Normaal gesproken hebben we het niet vaak over de Britse tuner, maar slechts twee weken nadat we zijn behandeling van de Ineos Grenadier hadden ontdekt, hoorden we over nog schandaliger dingen.

Normaal gesproken bespreken we de Britse tuner niet vaak, maar nog geen twee weken nadat we hun aangepaste Ineos Grenadier hebben gezien, bosten we alweer op een schreeuwlelijk.

Zoals we allemaal weten, gaat tuner en ‘modder’ Mansory voor zijn zeer rijke klanten geen enkele uitdaging uit de weg. Maar, en dit zeggen we uiteraard met een knipoog, is het niet tijd om bij hun kantoor te protesteren en te roepen dat het genoeg is? Voor veel puristen was het al lastig om een SUV van Ferrari te accepteren, maar dit gaat echt een stap te ver.

Pugnator

Dit is de Pugnator, Mansory’s extravagante interpretatie van de Ferrari Purosangue. Of je de Purosangue nu mooi vindt of niet, je moet toegeven dat Ferrari erin geslaagd is zijn DNA over te brengen naar de SUV-wereld zonder zichzelf te verloochenen of een zoveelste protserige auto te creëren. “Te makkelijk,” dachten ze bij Mansory, en voorzagen het model al snel van overdreven bodykits. Gezien Ferrari erom bekendstaat juridische stappen te ondernemen tegen degenen die haar erfgoed schaden, zou het dan niet eerlijk zijn als ze Mansory voor de rechter sleepten voor het schenden van hun esthetische eigendomsrechten?

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in