De nieuwe Audi e-tron GT is er in drie uitvoeringen!

1w geleden

De e-tron GT-familie breidt uit met drie nieuwe varianten: de Audi S e-tron GT, de Audi RS e-tron GT en de Audi RS e-tron GT performance.

Het Audi e-tron GT-gamma breidt uit met drie nieuwe varianten: de Audi S e-tron GT, de Audi RS e-tron GT en de Audi RS e-tron GT performance. Deze modellen onderscheiden zich door verbeteringen op het gebied van actieradius, prestaties en opladen. De motor op de vooras ontwikkelt 239 pk op elk van de varianten. Het verschil wordt gemaakt door de nieuwe motor achterop, beschikbaar in een reeks vermogens, waardoor de S e-tron GT in totaal 679 pk, de RS e-tron GT 856 pk en de RS e-tron GT performance 925 pk levert. Daarmee is deze laatste Audi's krachtigste productieauto. De acceleratieprestaties variëren van 3,4 seconden voor de S e-tron GT tot 2,5 seconden voor de RS e-tron GT performance, met topsnelheden van respectievelijk 245 km/u en 250 km/u voor de RS-modellen.

Ontwerp en technologie

De Audi S e-tron GT draagt een omgekeerd single-frameradiatorrooster en geoptimaliseerde luchtinlaten. De Audi RS e-tron GT heeft een radicalere look met een 3D-honingraatgrille en op de autosport geïnspireerde elementen. De RS e-tron GT performance onderscheidt zich met een mat dak uit koolstofvezel. De nieuwe visuele identiteit heeft ook de stoelen, het stuurwiel, de dorpels en de digitale content vernieuwd. RS-modellen profiteren van verbeterde stoelen met contrasterende stiksels en een optionele massage. Met het oog op duurzaamheid wordt voor de stoelen, het stuurwiel en andere interieuronderdelen veelvuldig gebruikgemaakt van Dinamica, een materiaal gemaakt van gerecycled polyester. Tapijten en vloermatten zijn gemaakt van Econyl, een 100% gerecycled nylon materiaal. De nieuwe Audi e-tron GT-modellen zijn al te bestellen, met prijzen vanaf 128.650 euro voor de S e-tron GT, 155.680 euro voor de RS e-tron GT en 163.560 euro voor de RS e-tron GT performance.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in