Twee speciale Maserati MC20's voor de 20ste verjaardag van de MC12

3mnd geleden

Om het roemrijke erfgoed van de MC12 te vieren, onthult Maserati twee speciale series van zijn supercar MC20. De MC20 Icona en MC20 Leggenda zijn elk gelimiteerd tot twintig exemplaren en belichamen het verleden en de toekomst van het Italiaanse merk.

De MC20 Icona heeft een speciale kleurstelling die doet denken aan die van de MC12 Stradale uit 2004, met zijn kleuren Bianco Audace Matte en Blu Stradale. De MC20 Leggenda viert het erfgoed van de MC12 GT1 van het Vitaphone Racing team. Met een Nero Essenza- en Digital Mint Matte-kleurstelling weerspiegelt deze speciale editie de kleuren van de auto die in het bijzonder de 24 uren van Spa won.

Op maat gemaakt

De twee speciale series van de MC20 profiteren van Maserati's Fuoriserie personalisatieprogramma, waarmee verfijnde en exclusieve aanpassingen mogelijk zijn. De race-interieurs zijn voorzien van lichtgewicht viervoudige monocoquestoelen en specifieke ‘Trident’-borduursels. Elke auto is uitgerust met eeen audiosysteem van Sonus Faber en een koolstofvezel interieurpakket. Op het deksel, boven de Nettuno-motor, is een badge aangebracht met de inscriptie "ICONA. UNA DI 20" of "LEGGENDA. UNA DI 20".

Geen extra pk's, maar een nostalgische stijl die velen zal bevallen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in