BMW 2 Reeks Gran Coupé gaat nieuwe fase in!

17u geleden

De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé heeft een assertiever design en verbeterde prestaties. Volgens de fabrikant is deze evolutie bedoeld om de rijervaring binnen dit gamma te verrijken.

BMW heeft de 2 Reeks Gran Coupé een grondige upgrade gegeven, met een volledig nieuwe reeks motoren, verbeterde ophanging en geavanceerde automatische rij- en parkeersystemen. Het design is vernieuwd, in lijn met de 1 Reeks. De brede BMW-grille met verticale en diagonale spijlen en de lage luchtinlaat zorgen voor een atletische, laag bij de grond liggende uitstraling.

Geen leder meer

De achterkant van de BMW 2 Reeks Gran Coupé is strakker vormgegeven, met slanke achterlichten en geïntegreerde uitlaatpijpen die de wagen een krachtige uitstraling geven. In het interieur is het leder vervangen door de optionele Veganza/Alcantara-bekleding, wat samen met handgestikte naden en aluminium elementen met achtergrondverlichting een elegante sfeer creëert. Het dashboard is uitgerust met het moderne BMW Curved Display. De topversie, de BMW M235i xDrive Gran Coupé, levert 300 pk en sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden. De lancering staat gepland voor maart 2025.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in