De Hyundai Inster heeft ook al een funversie

16u geleden

Kort na de lancering van de Inster heeft Hyundai al de komst van een avontuurlijke versie aangekondigd, ontworpen voor avonturen ... op zijn eigen maat.

De Inster Cross valt op door zijn avontuurlijke designelementen. Verbrede, rechthoekige voor- en achterbumpers geven de wagen een robuustere uitstraling. Zwarte reliëfbekleding, skidplates voor en achter, en stevige dorpels voegen extra karakter toe en bieden bescherming op ruwe terreinen. De gedurfde look wordt compleet gemaakt met lichtmetalen 17-duimsvelgen en dakrails. Voor wie extra uitrusting wil meenemen, is een optionele dakmand beschikbaar. Het model komt in de exclusieve kleur “Amazonas Green Matte” en vijf andere kleuren, waarvan sommige tweekleurig met een zwart dak voor extra personalisatie.

Ontworpen voor avontuur

Het interieur van de Inster Cross biedt maximale flexibiliteit, met volledig neerklapbare stoelen. De doorlopende voorstoelen en 50/50 deelbare achterstoelen kunnen naar achteren worden gekanteld en verschoven, waardoor er voldoende ruimte ontstaat voor alles, van kampeerspullen tot dagelijkse boodschappen. Met een actieradius tot 360 kilometer, net als de basisversie, is hij perfect voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als langere reizen. Een prijs is nog niet bekend.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in