De nieuwe 4L toont stilaan zijn gezicht

1d geleden | Laurent Zilli

De gloednieuwe elektrische Renault 4 wordt onthuld op het autosalon van Parijs op 14 oktober. Maar de fabrikant licht vandaag al een tipje van de sluier op.

Terwijl de nieuwe R5 nog maar net aan het begin van zijn carrière staat, laat Renault het volgende wapen zien in zijn campagne om de elektrische auto populair te maken. Een reeks foto's en zeer korte video's (te zien op de webpagina die aan het model is gewijd) trekt parallellen tussen de 4L van weleer (of beter gezegd, zijn laatste evolutie uit de jaren 80) en de op handen zijnde elektrische versie. Het is duidelijk dat de vormtaal van weleer werd gerespecteerd.

Verlicht logo

De ronde koplampen in een rechthoekige grille, de 'capsulevormige' achterlichten verdeeld in drie zones, de trapeziumvormige achterruit en zelfs de nadrukkelijke dorpels, die de kunststof bescherming op de latere 4L's in herinnering brengen, zijn allemaal aanwezig. Er is ook een flexibel schuifdak dat veel mooier is dan de enorme vaste panoramadaken, evenals een primeur voor Renault: het verlichte logo in het midden van de voorpanelen. Nu is het alleen nog wachten tot 14 oktober om het interieur te ontdekken en meer te weten te komen over de technische gegevens en de prijs.

Videolink: https://www.renault.fr/vehicules-electriques/r4-e-tech-electrique.html

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in