Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, bliksemse prestaties

4mnd geleden

De nieuwe generatie van de Mercedes-AMG GT belooft een elektrificerende rijervaring, met een hybride 63 S E PERFORMANCE.

De tweede generatie van de Mercedes-AMG GT gaat tot het uiterste met de 63 S E PERFORMANCE-versie, waarin een 4 liter-twinturbo-V8 wordt gecombineerd met een elektromotor voor een totaalvermogen van 816 pk en 1.420 Nm koppel. Deze combinatie zorgt voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 2,8 seconden en een topsnelheid van 320 km/u.

Geavanceerde technologie

Het AMG Performance 4MATIC+ zorgt voor een nauwkeurige krachtverdeling naar alle vier de wielen, terwijl het AMG Active Ride-onderstel met actieve rolstabilisatie een perfecte balans in de bochten neerzet. De krachtige, vloeistofgekoelde batterij zorgt voor een snelle en efficiënte energierecuperatie, terwijl acht rijmodi een persoonlijke rij-ervaring mogelijk maken: van comfort tot extreme sportiviteit. Aerodynamica vormt de kern van het design van de Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, met een koolstofvezel paneel dat automatisch daalt om een venturi-effect te creëren bij hoge snelheden. Aan de achterzijde past een intrekbare spoiler zich aan de rijomstandigheden aan. Aerodynamische 20-duimsvelgen en optionele 21-duimsvelgen maken de sportieve look van deze topklassecoupé compleet.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in