Microlino Spiaggina: na de kasseien, het strand

1d geleden

Nadat de Microlino zijn carrière was begonnen met een veroverinstocht in steden, pakt hij nu een terrein aan dat zeer wordt gewaardeerd door jonge Italiaanse vrouwen: stranden.

Een stedelijk alternatief voor traditionele vervoersmiddelen? Check! Nu is het Zwitserse bedrijf dat de Microlino produceert van plan om zijn product te 'plaatsen' bij hotels in Portofino, Saint-Tropez of Ibiza, zodat ze een goedkope, comfortabele en enigszins atypische transportservice kunnen aanbieden! De Microlino Spiaggina volgt de traditionele 'strandautoformule’ en ziet het bovenste deel van zijn carrosserie (voor de goede orde: volledig van staal, wat uniek is in deze categorie) vervangen door rolbeugels en een hardtop met een flexibel zonnedak.

Geloofwaardig alternatief?

De Spiaggina is alleen leverbaar met de 'grote motor' en is uitgerust met een lithium-ionbatterij van 11 kWh die hem een actieradius van 177 kilometer en een topsnelheid van 90 km/u geeft. De bagageruimte van 230 liter biedt ook ruimte voor een paar (kleine) stuks bagage. Kortom, de technische gegevens zijn niet aangetast door de scalpeeroperatie. De prijs is 24.990 euro, zo'n 5.000 euro meer dan de Lite-versie. De productie staat gepland voor begin volgend jaar, met leveringen naar verwachting in het voorjaar!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in