Mini onthult (weer) twee nieuwe modellen!

17u geleden | Laurent Zilli

Vorige week onthulden we de toekomstige elektrische JCW's voor 2025. Vandaag presenteren we de nieuwe JCW's met verbrandingsmotor!

Met de geleidelijke verdwijning van kleine sportwagens en de aankondiging van toekomstige volledig elektrische JCW-modellen, is er eindelijk goed nieuws! Deze twee nieuwe modellen delen dezelfde basis, met het verschil dat de ene een hardtop is en de andere een cabriolet. Beide worden aangedreven door een krachtige TwinPower Turbo-benzinemotor met vier cilinders die 231 pk en 380 Nm levert, gekoppeld aan een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling. De verschillen zitten vooral in de prestaties: de hardtop sprint in 6,1 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 250 km/u, terwijl de cabriolet dat in 6,4 seconden doet met een top van 245 km/u.

De juiste look

Het meest in het oog springende kenmerk van deze nieuwe John Cooper Works is de gigantische grille, met opvallend grote openingen die je niet vaak ziet. De voorkant is verder uitgerust met subtiel geïntegreerde John Cooper Works-badge in driekleur. De zwarte en rode accenten op de motorkap, grille, reflectoren en remklauwen geven dit model een extra sportieve uitstraling. Het interieur straalt een strak, modern en verfijnd design uit, waarbij het iconische centrale scherm van Mini natuurlijk de show steelt. Prijs: 39.850 euro, en je kunt nu al bestellen!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in