Citroën vindt de C3 Aircross opnieuw uit

1w geleden | Laurent Zilli

Citroën onthult de gloednieuwe versie van de C3 Aircross, een compacte SUV die volledig is vernieuwd om veelzijdigheid en toegankelijkheid te bieden.

De C3 Aircross van Citroën ondergaat een volledige metamorfose, met een nieuw technisch platform en een robuuster en assertiever design in lijn met de nieuwe stylingtaal van het merk. Deze nieuwe look gaat gepaard met meer comfort aan boord dankzij de ophanging en de zetels van Citroën Advanced Comfort en de architectuur van de C-Zen Lounge. De versie met vijf zitplaatsen biedt nog meer ruimte, met een koffervolume van 460 liter. Er is ook een versie met zeven zitplaatsen, een primeur in dit segment. De C3 Aircross beschikt ook over de nieuwste innovaties op het gebied van infotainment en connectiviteit, met een 10,25 duim groot aanraakscherm en alle rijhulp die in deze categorie wordt verwacht.

Zeer vriendelijke prijzen

De nieuwe Citroën C3 Aircross wordt geleverd met een mildhybride 48-voltversie avn 136 pk, gebaseerd op de 1,2 liter grote driecilinder-benzinemotor. Naast deze hybride biedt Citroën de C3 Aircross ook aan met een 1,2 liter grote turbobenzinemotor met een vermogen van 100 pk. En voor het eerst in het segment van de gezins-B-SUV lanceert Citroën een elektrische versie. Dit model wordt aangedreven door een 113 pk sterke motor, gecombineerd met een 44kWh-batterij die een geschatte actieradius van 300 kilometer biedt. Citroën wil zijn nieuwe C3 Aircross bijzonder betaalbaar maken, met prijzen vanaf 18.690 euro voor de benzineversie, 24.490 euro voor de hybride versie en 26.690 euro voor de elektrische versie. Een geducht model voor de concurrentie, vooral die uit Roemenië...

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in